آموزش رایگان تندخوانی روزبه حسنی
فهرست مطالب
Toggleدر کلاس 5 ما قصد داریم یکی دیگر از افرادی قدیمی که در زمینه آموزش تندخوانی کار میکنند معرفی کنیم.
یکی از تمایلات بارز و برجسته انسانهای مستعد دریافت مهمترین اطلاعات کاربردی به صورت رایگان و ساده است و از آنجایی که مهارت فوق ضروری تندخوانی روزبه حسنی و آموزش تندخوانی جزوه آن دسته از مهارتهای سرنوشتساز است آموزش رایگان مفاهیم پایهای آن به شدت احساس میشود.
در مقاله آموزش تندخوانی روزبه حسنی شما را با مجموع قواعد تندخوانی، تمرینات کلیدی در بخش افزایش سرعت مطالعه، ارتقا حوزه دید چشمها و هم چنین مدت زمانی که برای تسلط به این مهارت فوقالعاده کاربردی مورد نیاز است را به سادگی آشنا خواهد نمود. در انتها نیز شما تمرینات کارآمدی را میآموزید که این مهارت بینظیر را برایتان لذت اثربخش و تاثیرگذارتر مینماید.
در مقاله آموزش تندخوانی روزبه حسنی شما با مشاهده فایلهای آموزشی متنوع در چندین جلسه، تمرین خط بری، تمرین افزایش حوزه دید، تمرین افزایش سرعت مطالعه، میزان زمان برای تسلط به تندخوانی، بهترین سرعت مطالعه برای زبان فارسی و زبان انگلیسی و هم چنین تغییرات بنیادینی که دانش تندخوانی و البته مهمتر از آن دوره تندخوانی فرزانگان در شما ایجاد خواهد کرد به صورت کامل و دقیق که در 6 مرحله آماده شده است آشنا خواهید شد.
اگر به کلیه مفاهیم، آموزش ها، راهکارها و تمریناتی که آموزش داده شده است عمل نمایید می توانید سرعت حرکت چشمهایتان را به میزان خوبی بهبود بخشید و میزان درک مطلب خود را نیز تقویت سازید.
شما با مشاهده سلسله ویدیوهای آموزشی رایگانی که برایتان آماده شده و انجام تمریناتش سرعت مطالعهتان تا دو برابر افزایش پیدا خواهد کرد. مقاله آموزش تندخوانی به شما کمک میکند تا سرعت مطالعه، درک مطلب و تمرکز حواستان تا حدی بهبود پیدا کند که در انتها بتوانید با وارد شدن به دوره تندخوانی فرزانگان این سرعت را به 500 کلمه در دقیقه بهسادگی برسانید. پس با دقت، ایمان و تعهد فایلها را مشاهده کرده، نکات مهم آنها را یادداشت کنید و بکوشید تا به تمرینات ارایه شده در عمل اجراء کنید تا لذت یک مطالعه مفید را بچشید.
ویدیو جلسه اول آموزش تندخوانی روزبه حسنی | آشنایی با تعارف اولیه
در جلسه اول از فایل ویدیویی آموزش تندخوانی روزبه حسنی، شما با مفاهیم اولیه و پایهای مهارت تندخوانی آشنا میشوید. آگاهی از دادههای ابتدایی یک مبحث این امکان را به شما میدهد تا یک دید کلی نسبت به اجزاء آن موضوع پیدا کنید و سپس درک و بهخاطرسپاری مفاد آن موضوع نیز برای شما راحت گردد.
کلیه فرآیند مذکور منجر به افزایش علاقه شما به فراگیری عمیقتر تندخوانی و تجربه موثرتر نتایج درخشان و فوق العاده کارآمد آن در زندگی تحصیلی، کاری و فردیتان میگردد که روزبه حسنی مبتکر دوره تندخوانی فرزانگان و موسس کانون آموزش و پژوهش حسنی در جلسه اول این دسته از مفاهیم را برای شما آماده کردهاند تا لذت یادگیری و کیفیت فهم معانی در شما به مرور با یک رشد چشمگیری مواجه شود.
همانگونه که در مقالات پیشین به آن اشاره شد تندخوانی یکی از اولین و موثرترین مولفههای تقویت قوای تمرکز حواس و حافظه است که از قابلیت دگرگونی و پیوندسازی برخوردار می باشد. شما با فراگیری مهارت تحول آفرین تندخوانی که در دوره تندخوانی فرزانگان به صورت مفصل در 25 مبحث آموزش داده شده است میتوانید مضاف بر افزایش سرعت مطالعه و پرش چشمها تا 4 برابر، به سادگی سختترین و پیچیدهترین مفاهیم را به سادگی درک و در حافظه خود ذخیره نمایید.
مفاهیم آموزش داده شده در ویدیو جلسه اول آموزش تندخوانی روزبه حسنی
- مرحله اول آموزش خطبری و قواعد نوین آن است که این امکان را به ما میدهد تا سرعت حرکت و مطالعهمان را ارتقا دهیم.
- مرحله دوم آموزش افزایش حوزه دید چشمها با یک تمرین کاربردی است تا به صورت همزمان چندین کلمه را مشاهده کنیم.
- مرحله سوم انجام تمرین خطبری جهت افزایش قاعده مند سرعت مطالعه است لذا انجام اشتباه آن نتیجه معکوسی را تولید مینماید.
- مرحله چهارم تمرین چهارگوش جهت افزایش حوزه دید چشمها است که انجام روزانه آن جهت پایداری نتایج به شدت ضروری است.
- مرحله پنجم طراحی آزمون تست سرعت است تا بتوانید به راحتی یک آزمون استاندارد برای سنجش سرعت مطالعهتان طراحی کنید.
- مرحله ششم آموزش نحوه محاسبه سرعت مطالعه است و به شما نحوه صحیح انجام این کار را آموزش میدهد.
- مرحله هفتم قانون مداومت برای افزایش کیفیت مطالعه و یادگیری است که به شما میآموزد تا همیشه حرکت رو به جلو داشته باشد.
در ادامه مقاله آموزش تندخوانی قصد داریم تا در خصوص شاخصههای بیان شده اطلاعات بسیار مفید و سازنده ای را به صورت رایگان آموزش دهیم. مفاهیم و دادههای بینظیری که برای اولین بار با رویکردی متفاوت ارائه می شود و از کیفیت به مراتب بالایی برخوردار است.
از شما همراهان کانون تقاضامندیم که با دقت به کلیه آگاهیهای آموزش داده شده عمل کنید تا در کوتاهترین زمان شاهد نتایج ارزنده آن باشید.
آموزش تندخوانی در شش بخش مهم اختصاصی
اگر با هوشیاری و ذکاوت لازم به شش اصل بیان شده عمل نمایید به سادگی می توانید سرعت حرکت و مطالعه چشمهای خود را ارتقا و در انتها نیز حوزه چشمهایتان را وسیعتر نمایید. برای یادگیری مهارت شیرین تندخوانی لازم است تا در قدم نخست:
با مداد و یا انگشت زیر هر سطر از کتاب خط ببرید
برای شروع کافی است تا یک کتاب بسیار ساده را به صورت وارونه در مقابل خود قرار دهید. این کار باعث میشود تا چشمهای شما معانی را به درستی درک نکند و فرآیند خط بری به درستی انجام و تاثیرخود را بهجا بگذارد. انجام این کار بسیار ساده و البته لذت بخش است زیرا در گام اول میزان تعلق چشمها را به مکث بر روی کلمات و جملات کمتر میسازد، کلیدیترین عاملی که اگر به صورت دقیق و درست انجام شود علاوه بر بازدهی، درک مطلب ما را نیز ارتقا میدهد.
پس از آن با استفاده از یک راهنما که در ادامه به صورت کامل توضیح داده شده است اقدام به خط بری نمایید. زمانی که این کار را طبق قواعدی که در ادامه مقاله آموزش تندخوانی آموزش داده شده است انجام میدهید چشمهای شما برای مطالعه با سرعت کمی بالاتر از قبل آماده و تربیت میشوند.
در انجام تمرین خط بری درک مطلب برای ما اهمیتی نخواهد داشت زیرا؛ هدف ما در گام نخست فقط روانتر سازی پرش و سرعت حرکت چشمها است. لذا اگر به هنگام خط بری قادر به درک جملات نشدید جای نگرانی نیست.
تمرین خط بری که در جلسه دو دوره جامع تندخوانی فرزانگان به صورت کاملا همراه با مثال و تمرینات فوق العاده کارآمد و معجزه آسا آموزش داده شده است این امکان را برای ذهن و چشمهای شما فراهم میسازد تا در بازه زمانی به مراتب کوتاهی حجم قابل توجهی از مهمترین مطالب را جذب، تفسیر و درک نمایید.
اساسیترین کاری که فقط تندخوان ها از آن باخبر اند و دقیقا به همین دلیل هم از حافظه کوتاه مدت و بلند مدت بسیار قوی برخوردار می باشند.
برای انجام تمرین تندخوانی روزبه حسنی خط بری نیاز به راهنما داریم
خب برای انجام تمرین خط بری لازم است تا ابتدا از یک خودکار و یا انگشت دست مان به عنوان راهنما استفاده کنیم. سپس با سرعت مداد و یا انگشت مان را در زیر خطوط کتاب حرکت دهیم. استفاده از یک راهنما مانند: انگشت دست و یا خودکار باعث میشود تا چشمهای شما دیگر به صورت ناهماهنگ و پراکنده حرکت نکند و متمرکز معنی و مفهوم باشد.
استفاده از راهنما در مطالعه، موانع موجود در تندخوانی را که در ادامه مقاله به آن اشاره شده است مرتفع میسازد. اما نحوه استفاده از راهنما به هنگام خط بری چنین است که چشمهای ما در حین حرکت باید تمام و کمال تحت کنترل کامل و مدیریت راهنما که همان انگشت دست و یا خودکار است باشد.
انجام پیوسته این کار به مرور زمان سرعت حرکت چشم و مطالعه ما را افزایش میدهد. استفاده از این تمرین که در دوره جامع تندخوانی فرزانگان به صورت مفصل همراه با مثال، درسنامه و تمرینات صوتی آموزش داده شده است که بازدهی عملکرد و توانمندی سلولهای عصبی شما را در پردازش اطلاعات و فهم مسائل شیوا تر میسازد.
تمرین خط بری حرکت چشمها را منظم میکند
چشمهای افراد کندخوان که کلمه به کلمه مطالعه میکنند به لحاظ علمی به صورت پرشی حرکت و فرآیند مطالعه را انجام میدهد. یعنی چشمها جذب اطلاعات را با پرش از کلمه اول به کلمه دوم انجام میدهند و به هر میزانی که تعدد این پرشها در کمترین بازههای زمانی صورت پذیرد سرعت چشمها در دریافت و درک معانی نیز مضاعفتر شده است. برای تحقق این امر بهترین راهکار انجام درست تمرینات خط بری است.
انجام صحیح تمرین خط بری طبق قاعده، نوع فعالیت و نحوه حرکت چشمهای شما را برای یک مطالعه باکیفیت و جذاب اصلاح و بهبود می بخشد. شما هنگامی که تمرینات مربوط به درسنامه تمرین دوره تندخوانی فرزانگان را انجام می دهید که در این مقاله ما به بخشی از آن به شکل مختصر اشاره کردیم؛ چشمهایتان به صورت ناخودآگاه منظمتر حرکت می کند و جذب اطلاعات را با دقت و ظرافت ویژه ای انجام می دهد.
افزایش سرعت مطالعه و چشمها با خط بری
زمانی که در حال انجام تمرین خط بری می باشد لازم است تا به یک نکته طلایی توجه کنید و آن هم سرعت بالای چشم ها است. دوستان عزیز سرعت حرکت چشم ها در تندخوانی یک حد معینی دارد که اگر از آن حد مشخص تجاوز کند درک مطلب را با کیفیت فوق العاده بالا برای شما پدیدار نمیسازد. بنابراین لازم است تا چشمهایتان به هنگام مشاهده کلمات با یک سرعت یکنواخت حرکت کند و خط بری را انجام دهد.
- بهترین سرعت مطالعه در زبان فارسی 500 کلمه در دقیقه است.
- بهترین سرعت برای زبان انگلیسی 800 الی 1000 کلمه در دقیقه است.
ارتقا حوزه دید چشمها با یک تمرین سودمند
پس از اتمام تمرین مذکور شما باید وسعت دید چشمهای خود یا به بیان دیگر شبکیه چشمان خود را تقویت نمایید. برای انجام این کار لازم است تا ابتدا دراز کشیده و به مرکز سقف اتاق تان نگاه کنید. بعد از آن چشمهایتان را به آرامی به طرف گوشههای کنج سقف بکشید و آنها را یکی پس از دیگری دنبال نمایید.
انجام این کار به صورت روزانه گیرندههای اطراف عدسی چشمهای شما را باکیفیتتر میسازد و حوزه مشاهده شما را ارتقا می دهد. ارتقا حوزه دید چشم ها منجر میشود تا شما به آسانی بتوانید مجموعی از کلمات را مشاهده و در نهایت درک نمایید. فرآیند بسیار مهم و نغزی که درک مطلب و میزام فهم شما را بسیار نیرومندتر و پویاتر می نماید.
ارتقا حوزه دید چشم ها ارتباط مستقیمی با علاقه و انگیزه ما نیز خواهد داشت چرا که این تمرین درک مطلب و ذخیره اطلاعات را نیز با اثرگذاری بالا برایمان امکان پذیر مینماید.
حوزه دید خود را ارتقا دهید و بیشتر ببینید
در خصوص چشم و به ویژه حوزه دید ما یک مقاله جامع و رایگان آموزشی در این خصوص آماده کرده ایم که توصیه میکنیم برای افزایش دانش، آگاهی و فراگیری تمرینات افزایش حوزه دید حتما از مفاهیم آن استفاده نمایید. این مقاله کاربردی شما را با مفاهیم پایهای چشم در مطالعه، نحوه جذب اطلاعات، تقسیر، گیرندههای نوری در شبکیه چشم و اسرار حوزه دید به صورت کامل آشنا میسازد.
با ذهن شلوغ و بهم ریخته تمرینات را انجام ندهید
بسیاری از ما با ذهنی پرهیاهو، متشنج و یا حداقل نا متعادل و غیر مطلوب برای یادگیری، شروع به مطالعه و درس خواندن میکنیم. یکی از علتهای عدم کسب نتایج سودمند و موثر از مطالعهمان؛ عجله، اضطراب و نگرانی است. تا جایی که میتوانید به هنگام انجام فعالیتهای ذهنی و کارهای فکری این احساسات نامطلوب را از خودتان دور کنید و با ذهنی باز تمرینات ارائه شده را انجام دهید.
زیرا اثرات حقیقی آن تمرینات زمانی پدیدار میشود و آثار و نتایج حقیقی خود را نمایان میکند که شما به آرامش و صلح درونی رسیده باشید. البته داشتن احوالات غیر مساعد و تجربه احساسات منفی (افسردگی، ترس، توهم اسرات و سلطه و …) نهتنها مطالعه را بیکیفیت، درک مطلب را کاهش، سرعت ذخیره و تداعی دادهها را پائین میآورد و فرد را در حالت استیصال نگه میدارد، بلکه اگر این حالات به درستی کنترل و به روش استاندارد و علمی مرتفع نگردد میتواند ادراک افراد را در تشخص واقعیت و تمیز امور حقیقی از غیر حقیقی (توهم و خرافه) سست و با گذشت زمان تضعیف نماید.
لذا احساس نشاط درونی، طراوت فکری و پایداری حالت امیدواری و نشاط، از جمله موارد فوق العاده حساس، کلیدی و پایهای است که انسان قبل از ورود به حوزه یادگیری و شناخت حتما باید از آن به نحو واقعی و درونی به صورت خود جوش بهرمند باشد و نه به شکل تصنعی و ظاهری چرا که این مورد خاص جزو صلاحیتهای ابتدایی و اساسی در حوزه شناخت است. (دقت شود)
البته در دوره جامع تندخوانی فرزانگان موضوع حوزه دید، تمارین، نحوه اجرا و هم چنین تکنیکهایی که سرعت به وقوع پیوستن این اتفاقات را برای شما مضاعفتر میسازد به صورت کامل آموزش داده شده است. یکی از تمریناتی که می تواند کمک بسزایی در این زمینه به شما بکند به اتمام رساندن کارهای معوقه است.
ذهن برای رسیدن به تمرکز حواس بالا نیاز دارد تا از موضوعات حواشی و غیر ضروری در زندگی دوری کند.
رفع پنج مانع کلیدی در آموزش تندخوانی
جهت فراگیری مهارت تندخوانی لازم است تا ابتدا با مجموعه موانع و عواملی که سد راه ما خواهند بود را به خوبی بشناسیم. در ادامه با مجموعه عواملی آشنا خواهید شد که علاوه بر کندخوانی عادات اشتباهی را نیز در ما ایجاد کرده اند.
بلند خوانی
معمولا بسیاری از ما به علت آموزش غلط توسط معلمان و یا نا آگاهی خوانواده مطالعه را با صدای بلند انجام میدهیم. اگر شما نیز جوزه آن دسته از افرادی هستید که از ابتدا مطالعه را با صدای بلند انجام میدهند باید بگوییم که هر چه سریعتر برای فراگیری مهارت تندخوانی باید آن را کنار بگذارید. افرادی که با صدای بلند مطالعه میکنند تصور میکنند که بهتر و دقیقتر درک میکنند و اطلاعات در حافظهشان ذخیره میگردد در صورتی که این تصور کاملا اشتباه و غیر علمی است.
لب خوانی
اگر بخواهیم ریشه بلندخوانی را مورد بررسی قرار دهیم به شکل ناخودآگاه به موضوع عادت لب خوانی میرسیم. لب خوانی از زمان کودکی و بالخصوص زمانی که در سن هفت سالگی به کلاس اول میرویم در حافظه پنهانمان که همان ضمیر ناخودآگاه است شکل میگیرد. در مرحله اول ما ابتدا کلمات را با لبهایمان تلفظ میکنیم و در مرحله دوم چشمهایمان آن را درک میکند و به واسطه آن تلفظ دریافت اطلاعات و رمزگشایی را جهت تفسیر به مغزمان ارسال مینماید.
مخربترین عادتی که در دوره جامع تندخوانی فرزانگان در طی 24 روز با انجام تمرینات تخصصی متعدد و متنوع به خوبی و برای همیشه رفع میگردد.
آهسته خوانی
بیشتر افراد همچنان بر این باور اند که اگر انجام یک کار و یا فراگیری یک مهارت یا دانشی را به صورت آهسته و آرام آرام انجام دهند بازدهی و پایداری بالاتری را در درازمدت خواهند داشت در صورتی که طبق آخرین تحقیقات و پژوهشهای متعدد دانشمندان بر روی افراد گوناگون چنین فرضیهای در حوزههای آموزشی اصلا درست و صادق نیست.
اتفاقا برعکس مغز ما علاقهمند یادگیری در سرعتهای بالا است و دیوانه آن است تا در کوتاهترین زمان ممکن به خواستهها و آرزوهایش دست یابد.
اگر جزوه آن دسته از افرادی هستید که فرآیند مطالعه و یا یادگیری را در سرعتهای پائین انجام میدهند پیشنهاد میکنیم که این عادت غلط و مضر را تغییر دهید و با انجام تمرینات ارائه شده در مقاله آموزش تندخوانی سرعت مطالعه و یادگیری خود را افزایش دهید. برای مثال از همین حالا یک کتاب صوتی و یا فیلم آموزشیتان را با سرعت پخش کمی بالاتر گوش دهید خواهید دید که علاوه بر افزایش دقت، توجه و تمرکز حواس درک مطلبتان نیز نسبت به گذشته مضاعفتر خواهد شد.
مطالعه با خودکار
یکی دیگر از عواملی که مانعی جدی در افزایش سرعت مطالعهمان ایفا مینماید مطالعه به وسیله خودکار یا راهنما است. در این روش فرد با استفاده از یک خودکار مطالعه میکند، به بیان دقیقتر چشم او تحت کنترل یک راهنما حرکت و کلمات را مشاهده میکند. در حقیقت فرآیند مذکور نوعی شرطیسازی را میان مشاهده چشمها و حرکت خودکار پدید میآورد به نحوی چشمها میآموزند و تربیت میشوند که از پسروی در کلمات و بازگشت به عقب خودداری نماید.
ما هنگامی که برای اولینبار در مدرسه خواندن را آموختیم چشمهایمان ابتدا کلمات را مشاهده کرد، سپس آن تصویر را تلفظ کردیم و بعد از آنکه دو فرآیند به درستی طی شد معانی موجود در پس پرده هر لفظ را ادراک نمودیم. درست است که این روش برای شروع کار لازم است زیرا ذهن باید برای یادگیری یک مهارت از بدایات آغاز کند اما ماندن در ابتدائیات دیگر جایز نیست بلکه قدم گذاشتن در مسیر ترقی، رشد و اعتلاء از الزامات جدی است که تحقق آن برای هر فردی واجب است.
به همین دلیل چشمها هنگامی که روش مطالعه صحیح و اصولی را به درستی نمیآموزند چندین عامل جدی آنها را دائما تهدید میکند، نخست مکث و توقف زیاد بر روی هر کلمه است که منجر به اتلاف زمان، انرژی و خستگی در مطالعه میشود و دوم مشوش بودن چشمها در مشاهده و جذب تصویر هر کلمه است که معمولا در مدت زمان زیاد حجم بسیار محدودی از آنها را دریافت و تحلیل میکند و سپس کلمه به کلمه خواندن است که تمرین راهنما یا قلم میکوشد تا این موانع را تا حد قابل قبولی از سر راه بردارد و تاثیرات آنها را به نحو قابل قبولی نسبت به گذشته کمرنگ نماید.
مکث زیاد بر روی کلمات
یکی دیگر از ویژگی افراد کندخوان و عواملی که موجب کاهش سرعت مطالعه، یادگیری و عدم درک مطلب درست و دقیق میگردد توقف و ماندگاری بیش از حد بر روی کلمات در حال مطالعه است. به هر مقداری که میزان این توقف و ماندگاری بر روی کلمات، جملات و مفاهیم بیشتر باشد اشتیاق و انگیزه مطالعاتی ما نیز برای یادگیری، رشد و پیشرفت کم رنگتر میگردد.
علت اصلی خستهگی و کسلی به هنگام مطالعه در اصل انجام مداوم و نا آگانه عادت مذکور است زیرا ذهن ما به واسطه این عادت اشتباه قادر به برقراری ارتباط موثر و پایدار با مطالب نیست و به همین دلیل زمینه را برای محقق نمودن چنین موانعی هموار میسازد.
کلیه موارد بیان شده بخش کوچکی از موانع یادگیری و مطالعاتی بود، در دوره آنلاین تندخوانی فرزانگان کلیه این موارد به صورت کامل همراه با مثال و تمرین آموزش داده شده است لذا برای افزایش سرعت مطالعه، بازدهی و کیفیت عملکرد سلولهای عصبی و همچنین ارتقا علاقه و انگیزه برای مطالعه و تعالی فردی حتما موانع معرفی شده را به دقت مطالعه و آنها را رفع نمایید.
تمرینات کاهش میزان توقف چشمها تندخوانی روزبه حسنی
حالا که با موانع کند خوانی آشنا شدید وقت آن فرا رسیده که میزان این توقف و مکثها را کاهش دهیم برای این کار ما یک تمرین مهم و کاربردی را برای ما انتخاب کرده ایم که اجرای روزانه آن به مدت 3 دقیقه منجر میشود تا شبکیه چشم و به ویژه گیرندههای نوری اصلی دیگر برای جذب دادهها زمان زیادی را خرج نکنند و به راحتی عمل دریافت، تفسیر و تحلیل را با دقت و سرعت بالاتری انجام دهند.
استفاده از این تمرین شبکیه چشمهای شما را موظف میسازد تا فرآیند جذب را در لحظه انجام دهد، روندی که درک مطلب شما را به میزان چشمگیری بهتر میکند. این تمرینات به صورت کامل در مقاله افزایش حوزه دید که لینک آن در بالا گذاشته شده ارائه شده است لذا جهت تقویت حوزه دید توصیه میکنیم حتما از آن مقاله نیرومند استفاده نمایید.
حل وسواسهای مطالعاتی در آموزش تندخوانی
بسیاری از ما به هنگام مطالعه یک کتاب یا روزانه دائما در تلاش هستیم تا برای بار اول به درک و تسلط 100% دست پیدا کنیم که چنین کاری به یک بار محال است و در تمامی مواقع نیز نتیجه عکس داشته است که یکی از آن وسواس مطالعاتی است. وسواس مطالعاتی باعث میشود تا فرد برای مطالعه یک مطلب ساده زمان زیادی را صرف کند و از آنجایی که با چند بار مطالعه موضوع را درک نمیکند اقدام به انجام مکرر آن مینماید.
کلیدیترین عاملی که قوه درک مطلب ما را در گذر زمان تضعیف مینماید و علاوه بر عدم تمرکز حواس موجوب دلسردی و قطع امید از دانستن نیز میشود. وسواس مطالعاتی بر روی چشمان ما نیز تاثیر مستقیم میگذارد زیرا این چشمها هستند که با هر عدم درک به عقب باز میگردنند و از نو مطالب فراموش شده را مطالعه میکنند بنابراین وسواس مطالعاتی مهمترین دلیل در افزایش مکث چشمها نیز به شمار میآید.
بیتوجهی به مطالب درک نشده
قدرتمندترین راه برای مقابله با چنین مانعی عدم توجه به موضوعات درک نشده است. ما زمانی به عقب باز میگردیم و مفهوم مطالعه شده را مجددا مطالعه میکنیم که به معنی آن تسلط پیدا کنیم بنابراین از همین لحظه هیچگونه نیازی به انجام این کار نیست. برای رفع کامل این مانع دست و پا گیر به جای مطالعه دقیق و با جزئیات در مرحله نخست، مطالعه سطحی و روزنامه را برای چندین بار آغاز کنید.
- اجازه دهید تا ذهنتان به نحوی تربیت شود که با حداقل سه دور مطالعه به موضوع اشراف و تسلط کامل پیدا کند.
اجرای دقیق و منظم همین یک نکته آموزش داده شده میزان توقف و مکث چشمهای شما را به هنگام خواندن به میزان مطلوبی کاهش میدهد البته در دوره آنلاین تندخوانی فرزانگان شما طبق یک برنامه ریزی کاملا حرفهای و منسجم همراه با تمرینات کاملا متعدد و متنوع به شکل تخصصی در مدت زمان 24 روز برای همیشه با معضلی به نام وسواس مطالعاتی خداحافظی میکنید.
طراحی آزمون سنجش سرعت در آموزش تندخوانی روزبه حسنی
زمانی که تمرینات ارائه شده با موفقیت به اتمام رسید حال باید از خودمان یک آزمون تست سرعت مطالعه بگیریم. لازم به ذکر است که آزمون تست سرعت مطالعه تندخوانی باید از استانداردهای کیفی ویژه و معتبری برخوردار باشد زیرا در صورت عدم رعایت موارد بیان شده نتیجه مطلوب پدیدار نخواهد شد.
برای انجام این کار لازم است تا یک داستان را در قالب هزار کلمه برای خود تهیه کنید و یادتان باشد که زمان مطالعه این داستان ساده هزار کلمهای باید با کورنومتر محاسبه شود. به هنگام شروع مطالعه دکمه استارت کورنومتر را فشار دهید تا زمان برای مطالعه محاسبه شود و یادتان باشد که پس از اتمام مطالعه دکمه توقف کورنومتر را فشار دهید تا زمان نهایی مشخص شود.
بنابراین همین حالا کورنومتر موبایل خود را آماده کنید و سپس شروع به مطالعه داستان خود نمایید. هنگامی که داستان را به انتها رساندید باید زمان خود را به همراه سرعت مطالعه یادداشت نمایید، نحوه محاسبه سرعت مطالعه در ادامه آموزش داده شده است. این تمرین به شما کمک می کند تا سرعت مطالعه خود را مورد ارزیابی قرار دهید و مضاف بر آن تمایل و میل شما را به انجام مجدد این تمرینات نیز افزایش می دهد.
مثال: در مدت زمان 4 دقیقه 1000 کلمه را مطالعه کردم. پس سرعت مطالعه من طبق فرمول 156 کلمه در دقیقه است.
حالا که سرعت مطالعه خود را به دست آوردید وقت آن است تا آن را به میزان قابل قبولی ارتقا بخشید. برای انجام این کار فقط کافی است تا از تمرینات افزایش سرعت مطالعه که همان انجام مراحل خط بری است را انجام دهید. سرعت مطالعه در عرض چند روز یا چند هفته افزایش نمییابد بلکه نیاز به تمرین مداوم و مستمر دارد تا به تدریج نورونهای عصبی را برای آغاز یک روند و عملکرد عصبی جدید آماده سازد.
استفاده از آزمون سنجش سرعت مطالعه این امکان را برای شما مهیا میسازد تا هر زمانی که دوست داشتید بتوانید میزان رشد و یا سرعت عادی مطالعه خودتان را پس از هر انجام تمرین به راحتی به دست آورید.
قانون مداومت کلید بهبود کیفیت خواندن
برای فراگیری پایدار مهارت تندخوانی و آموزش تندخوانی، لازم است تا به صورت پیوسته تمرین کنیم. جهت فهم بهتر این مسئله لازم است تا با فراینده عملکرد مغز بهتر آشنا شویم. دوستان عزیز مغز انسان بسیار علاقهمند است تا یک مسئله ای را در قدم اول برای خود ساده نماید زیرا هنگامی که این اتفاق به وجود میآید ما به فهم میرسیم و میتوانیم به اشراف کامل دست پیدا کنیم.
پس از اتمام این فرآیند توسط مغز، ذهن دیگر تمایلی برای مراجعه مجدد و پیگیری آن موضوع نخواهد داشت چرا که در گذشته با آن مواجه شده و ارتباطهای حائز اهمیتی برقرار نموده است از این رو تمایل و اهمیتی برای برقراری ارتباط مجدد احساس نمی کند. حال با تغییر توجهات ذهنی محرکهای جدیدی پدیدار می شوند و تاثیرگذاری آن مهارت فراگرفته شده را به صورت غیر ارداری در گذر زمان کم رنگتر میسازند.
لذا باید متعهد و استوار باشیم تا به عالیترین مراتب کمال دست پیدا کنیم.
آموزش محاسبه سرعت در تندخوانی
بخش اول استخراج میانگین کلمات در هر خط ار کتاب است. یکی از سادهترین بخشها از آموزش تندخوانی، محاسبه سرعت مطالعه می باشد. برای محاسبه سرعت مطالعه مان لازم است تا در ابتدا 5 خط کامل از یک کتاب را انتخاب کنیم و سپس کلیه کلمات موجود در آن پنج خط را بشماریم. هنگامی که شمارش به اتمام رسید با تعداد کل کلمات را بر 5 خط تقسیم کنیم.
عدد به دست آمده به صورت میانگین تعداد کلمات موجود در هر خط را مشخص می کند.
- اگر سرعت مطالعه ما در سه دقیقه به عنوان مثال: 300 کلمه بود به آن معنا است که ما رشد خوبی را به دست آورده ایم.
معمولا سرعت مطالعه افراد کندخوان 100 الی 160 کلمه در دقیقه می باشد. اگر بخواهیم به صورت میانگین محاسبه کنیم سرعت مطالعه دانش آموزان، دانشجویان، اساتید دانشگاه و … 140 کلمه بر دقیقه می باشد. لازم به ذکر است که نوع کتاب و میزان سختی مفاهیم نیز در روند سرعت حرکت چشم ها و درک مطالب بسیار تاثیرگذار است.
کلیه کتب درسی و دانشگاهی به علت جزئیات بالا سرعت مطالعه ما را نصف میسازند.
سرعت مطالعه در کتابهای گوناگون
- سرعت مطالعه کتابهای عمومی 140 کلمه در دقیقه.
- سرعت مطالعه کتابهای تخصیصی 70 کلمه در دقیقه.
بخش دوم محاسبه سرعت مطالعه نهایی است، در این بخش ما به آسانی میتوانیم سرعت مطالعه اصلی خودمان را به دست آوریم. برای این کار ما باید تعداد خطوط خوانده شده را در میانگین کلمات استخراج شده ضرب نماییم. عدد به دست آمده سرعت مطالعه واقعی ما را مشخص می نماید.
برای آنکه به سادگی بتوانید این کار را انجام دهید توصیه می کنیم که تعداد خطوط هر صفحه را از قبل به خوبی بشمارید و در گوشه ای از صفحه کتاب یادداشت نمایید. استفاده از این امکان سرعت محاسبه سرعت مطالعه شما را به شکل کاملا بینظیری افزایش می دهد.
تحول بنیادین با آموزش تندخوانی قاعدهمند
شما در دوره جامع تندخوانی فرزانگان فقط موضوع آموزش تندخوانی را نمی آموزید بلکه فراتر از مفاهیم موجود و عرف تندخوانی آگاهی دریافت مینمایید. مجموعه اطلاعات الهام بخشی که زاویه دید و نوع نگاه شما را به جهان هستی تغییر میدهد و اندیشه سالم و سازنده را در شما بیدار و تولید میکند. شما خواهید آموخت که خالق تمام رویدادهای زندگی خود میباشید چرا که از قدرت خلاقیت و آفرینشگری برخوردارید.
و آنچه در آسمانها و زمین است تمام را مسخر شما گردانید و اینها همه از سوی اوست. سوره الجاثیه، آیه 45
شما با فراگیری آگاهیهای ویژه دوره جامع تندخوانی فرزانگان روزبه حسنی که با کلیه دورههای موجود به لحاظ مفهوم و محتوا کاملا متفاوت است، قادر خواهید بود تا به سادگی دست به نوآوری، ابتکار عمل، اکتشاف و از همه حیاتیتر توانمندیهای ذاتی خود را پیدا کنید. کلیه اصولی که علاقه و انگیزه شما را برای انجام کارهای به مراتب والا مضاعفتر میسازد.
شما در طول 24 روز به رشد ذهنی و شکوفایی فکری خواهید رسید به نحوی که قادر خواهید بود سرعت تغییرات را در زندگیتان پر شتابتر از گذشته کنید.
جایگاه آموزش تندخوانی در یادگیری و مطالعه
بسیاری از افراد تازه کار تصورشان از تندخوانی به گونه ای است که فکر میکنند با یادگیری آن خواهند توانست فقط با یک بار مشاهده، کلیه مفاهیم را درک و در حافظه خود ذخیره سازند! در صورتی که چنین نیست. برای درک بهتر لازم است تا پیش از هر کاری با جایگاه تندخوانی آشنا شویم.
تندخوانی این قابلیت و امکان را در چشم و ذهن ما ایجاد و از نو باز تعریف میسازد تا با سرعت بالاتر از گذشته فرآیند جذب اطلاعات، تفسیر و ذخیره سازی را انجام دهیم.
آموزش تندخوانی باید همراه با برنامه باشد
هنگامی این روند میتواند با کیفیت بالا انجام شود که ما طبق یک برنامه ریزی اصولی و قاعده مند عمل نماییم. منظور از برنامه ریزی اشراف کامل و رعایت اصول مطالعه، دامنه یادگیری و نحوه صحیح یادداشت برداری جهت مرور مطالب است.
یک فرد تندخوان علاوه بر یادگیری مهارت تندخوانی میبایست حتما کلیه مراحل و راهکارهایی را که در دوره تندخوانی فرزانگان تحت عنوان شرایط و قوانین مطالعه و یادگیری آموزش داده شده است تکبهتک به صورت دقیق و پیوسته تکرار و تمرین نماید.
برای مثال: یک فرد تندخوان باید حداقل با سرعت 500 کلمه بر دقیقه چندین دور یک کتاب را از ابتدا تا انتها همراه با رعایت اصول و قوانین استاندارد یادگیری مطالعه، خلاصه نویسی، مرور و … نماید. البته انجام تمامی این مراحل مشابه یکدیگر نبوده و روشهای منحصر به فرد خود را به لحاظ علمی دارد. بنابراین تندخوانی در مرحله اول و رعایت قوانین طبق برنامه در مرحله دوم قرار دارد.
اگر مرحله دوم به درستی توسط فرد تندخوان انجام نگیرد، آن مطالعه با سرعت بالا نامش تندخوانی نخواهد بود. ما با یک بار مطالعه نمایشی نمیتوانیم به عمق مفاهیم پیببریم زیرا معنی وجوه و اقسام بیانتهایی دارد لذا رعایت کلیه قوانین و مراحل ذکر شده اگر همراه با تندخوانی به درستی رعایت شود ما به راحتی خواهیم توانست کتابها را سریع اما قاعدهمندتر از گذشته مطالعه، درک و از مواهب و ثمرات آن به بهترین نحوه ممکن استفاده و بهرمندی لازم را کسب نماییم.
بنابراین صرف تندخوانی و عدم آشنایی از قواعد و اصول یادگیری صحیح آن نتیجه مورد انتظار را برای ما پدیدار نخواهد ساخت. در خصوص شرایط مطالعه و یادگیری اصولی در قسمت مقالات آموزشی، محتواهای فوق العاده تاثیرگذاری در همین مضمون برای شما عزیزان علاقهمند به مطالعه آماده شده است که توصیه میکنیم حتما از آنها به جهت بهبود و تقویت مهارت مطالعاتیتان استفاده نمایید.
نتیجهگیری
در مقاله آموزش تندخوانی از پایه شما در 7 مرحله با 6 شاخصه مهم و کلیدی آشنا شدید. روشهای بسیار موثر و تاثیرگذاری که سرعت حرکت شما را برای یادگیری مهارت شیرین تندخوانی افزایش می دهد. برای رسیدن به سرعت 500 کلمه در دقیقه شما باید تمرینات ارائه شده را به صورت دقیق عملی نمایید و طبق یک برنامه ریزی مدون آنها را انجام دهید.
انجام به موقع و همراه با عشق و علاقه سرآغاز همه تحولات و پدیدار شدن اتفاقات فراتر از حد انتظار و تصور خواهد بود. با مرور زمان و انجام مداوم تمرینات خط بری و هم چنین تمرینات مربوط به ارتقا وسعت حوزه دید شما قادر خواهید بود تا به سادگی گروهی از کلمات را مشاهده و درک نمایید.
یادتان باشد که برای موفقیت در هر مهارتی لازم است تا در گام اول به آن علاقهمند باشیم، بدون علاقه کوچکترین نتیجه مثبت پدیدار نخواهد شد. حالا که با مفاهیم مقاله آموزش رایگان تندخوانی آشنا شدید لازم است تا با جدیدت زمان خود را متمرکز انجام این تمرینات نمایید تا در کوتاه مدت به دست آوردهای عظیم و سودمند دست یابید.
پیش از خرید دوره تندخوانی فرزانگان پیشنهاد میکنیم ابتدا از مفاهیم، راهکارها و تمرینات این مقاله راهبردی استفاده نمایید و پس از کسب نتایج دلخواه، دوره را خریداری نمایید. چرا که در دوره آنلاین تندخوانی فرزانگان شما با یک برنامه 24 روزه که منطبق با درسنامه تخصصی تمرین است مواجه خواهید بود و به انضمام انجام پیوسته تمرینات، فایلهای آموزشی دوره نیز به جهت آموزش، درک و کسب نتایج و خلق دست آوردهای موثر و پولساز تر همراه شما خواهند بود.
لذا توصیه میکنیم ابتدا از مفاهیم و روشهای این مقاله مفید و کارآمد استفاده نمایید تا آن آمادگی اولیه برای خلق نتایج شگفت انگیزتر در شما ایجاد شود. امروز در مقاله آموزش رایگان تندخوانی از 0 تا 100 قصد داریم تا شما را به صورت کلی با موضوع تندخوانی و تمرینات بسیار هدفمند و تاثیرگذار آن آشنا سازیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
دوره یادگیری و تقویت حافظه: معرفی تندخوانی بهارمن
4 بازدید
-
آموزش تندخوانی با همای نیکفر
5 بازدید
-
سرعت مطالعه: چگونه سرعت مطالعه خود را محاسبه و افزایش دهیم؟
1 بازدید
-
به سوی موفقیت تحصیلی دانشآموزان پنجم ابتدایی
36 بازدید
-
غلبه بر تنبلی: 10+1 راهکار قدرتمند برای رفع اهمال کاری و افزایش تمرکز در مطالعه
35 بازدید
-
رازهای افزایش انگیزه مطالعهای مؤثر (راهنمای جامع)
47 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید